مزایای استفاده از چوب ترمووود                         

امروزه از نمای چوبی در معماری ها بسیار استفاده می شود و تمایل افراد برای استفاده از چوب ترمووود افزایش پیدا کرده است. استفاده از چوب در معماری، زیبایی خاصی به خانه و محیط زندگی می بخشد. در زمان های قدیم ازچوب برای ساخت خانه و انواع وسایل لازم در کشاورزی و دفاع در برابر حیوانات وحشی استفاده می کردند. امروزه به این نتیجه رسیده اند که با حرارت دادن لایه خارجی چوب می توان آن را مستحکم تر نمود و برای مصارف فضای بیرونی استفاده کرد. چوب ترمووود از حرارت دادن و خشک کردن چوب به همراه گردش هوا وبخار آب به دست می آید . طی این فرآیند مغز داخل چوب دمای 185 تا 220 درجه سانتیگراد را تحمل می نماید و این عمل باعث کاهش میزان رطوبت داخل چوب می گردد ، در نتیجه هیچ گونه جاندار میکروسکوپی در داخل چوب باقی نمی ماند .
 
استفاده از چوب ترموود در فضای خارجی خانه
به طور کلی کاربرد چوب ترمووود در نمای خارجی ساختمان برای زیباتر شدن نما می باشد . در عین حال مقاومت آن در برابر گرما و سرما از مزایای استفاده از این پوشش است . امروزه استفاده از این چوب در ساخت آلاچیق هم بسیار رایج است . استفاده از چوب ترمووود ، همزمان ،که کار نصب را راحت می سازد به آن سرعت نیز می بخشد.کاربرد چوب ترموود در کفسازی مورد تایید مهندسان و معماران می باشد.  استفاده از پوشش چوب ترمووود برای کف سازی از آن جهت حائز اهمیت است که به دلیل داشتن شیارهایی درآن مانع از لیز بودن و سر خوردن آن در هنگام بارش باران می شود. از دیگر ویژگیهای چوب ترموود برای کف این است که تعمیر و نظافت آن ساده است.از چوب ترمووود برای ساخت آلاچیق ، روف گاردن ، سونای خشک ، مبلمان فضای باز  و....هم استفاده می کنند. استفاده از چوب در نما علاوه بر زیبایی ، به عنوان یک عایق نیز عمل می کند و مانع از تبادل حرارتی مابین محیط بیرون ودرون می گردد.
 


تنوع در چوب ترمووود
ترمووود از چوب درختان کاج، نوئل ، ون  و ایروکو تهیه می شود. برای محافظت از چوب در برابر اشعه ماورا بنفش و براق شدن آن از واکس های پایه آب، رنگ یا روغن استفاده می شود. به طور کلی چوب ترمووود به دودسته نرم چوب و سخت چوب تقسیم می شود.
تفاوت نرم چوب و سخت چوب در شکنندگی و سستی آن نیست بلکه نوع درختی است که چوب از آن به دست می آید . چوب هایی که از درختان سوزنی برگ مانند سرو ، صنوبر و کاج به دست می آیند ، نوع نرم چوب است و رنگ این چوب ها اکثراً زرد مایل به قرمز است.
سخت چوب ترمووود از درختان پهن برگ تهیه می شود مانند چوب گردو، صنوبر، بلوط ، افرا، زبان گنجشک و...این نوع چوب از لحاظ قیمت گران تر از نرم چوب است و در عین حال وزن بیشتری نیز دارد. ولی به دلیل مقاومت بالاتری که دارند نجاران ترجیح می دهند تا برای اماکن پرتردد از سخت چوب  استفاده نمایند.

دانلود مقاله
پشتیبانی آنلاین
We are sorry, but support is not available at the moment.
کلیه حقوق متعلق به ساختمانیکا می باشد.
تولید شده در خانه وب